Γυμνάσιο Αιγινίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 129287/Γ2 (ΦΕΚ 2769/2-12-2011 τ. Β΄) , το Γυμνάσιο Αιγινίου διοργανώνει  Διδακτική Επίσκεψη  στη Θεσσαλονίκη. Οι μαθητές όλων  των τάξεων θα  παρακολουθήσουν  την  θεατρική παράσταση  « Το αγόρι με την βαλίτσα ».  Η παράσταση θα δοθεί στην Μονή  Λαζαριστών  στην Θεσ/νίκη.  Η μετακίνηση θα γίνει οδικώς από το Αιγίνιο προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.
Ζητούμε  από τα ταξιδιωτικά γραφεία κλειστή προσφορά που θα κατατεθεί στο Γραφείο του Διευθυντή του  Γυμνασίου Αιγινίου κ. Γεωργιάδη Γεωργίου το αργότερο μέχρι την  Τρίτη  29  Νοεμβρίου  2016   και ώρα 09:00 π. μ. Η  επίσκεψη  θα πραγματοποιηθεί στις 08  Δεκεμβρίου 2016 με ώρα αναχώρησης 08.30 π.μ. και ώρα επιστροφής 02.00 ? 03.00 μ.μ.

Οι μαθητές που συμμετέχουν είναι 150 και οι συνοδοί 10. Η προσφορά μπορεί να συμπεριλαμβάνει μονά ή και διπλά λεωφορεία.

 

 

 

 

 

 

 

Για καλύτερη ασφάλεια των μαθητών της εκδρομής ζητείται η παροχή των εξής υπηρεσιών:

  1. Λεωφορείο τεχνολογίας σύμφωνης με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  2. Ιατροφαρμακευτική κάλυψη και μεταφορά μαθητή, εάν παραστεί ανάγκη σε περίπτωση ασθένειας.
  3. Ασφαλιστική κάλυψη μαθητών και καθηγητών.

 

Ο διαγωνισμός είναι μειοδοτικός αλλά και ποιοτικός.

Η  εκδήλωση ενδιαφέροντος θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γυμνασίου Αιγινίου   (gym-aigin.pie.sch.gr  ).

Οι προσφορές, η σύμβαση που θα υπογραφεί και ο αριθμός του ασφαλιστήριου συμβολαίου επαγγελματικής ευθύνης  θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του σχολείου.

 

 

Ο Διευθυντής

 

 

Γεωργιάδης Γεώργιος

Φυσικός