Γυμνάσιο Αιγινίου

Επαναπροκήρυξη πρόσκλησης για εκδρομή στην Κέρκυρα

Επαναπροκήρυξη της πρόσκλησης λόγω υπαιτιότητας του πράκτορα ο οποίος επελέγη από την πενταμελή επιτροπή με βάση την αρχική του προσφορά, αλλά ο οποίος στη συνέχεια υπαναχώρησε και ζήτησε περισσότερα δηλώνοντας ότι έκανε λάθος σύμφωνα με γραπτή του δήλωση.
Γυμνάσιο Αιγινίου 28-30/03/2019 Εκπαιδευτική εκδρομή.
Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση Αριθμ. 33120/ΓΔ4 αρθρ. 3.2 (ΦΕΚ 681/2017 άρθρο 4,) , το Γυμνάσιο Αιγινίου διοργανώνει τριήμερη εκπαιδευτική επίσκεψη στο πλαίσιο των Εκδρομών-Εκπαιδευτικών επισκέψεων μαθητών και μαθητριών Δημοσίων και Ιδιωτικών σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με προορισμό την Κέρκυρα. Η μετακίνηση θα γίνει οδικώς και ακτοπλοϊκώς από το Αιγίνιο προς την Κέρκυρα. Η εκπαιδευτική επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019 (αναχώρηση) μέχρι και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 (επιστροφή) με δύο (2) διανυκτερεύσεις στην Κέρκυρα. Ζητούμε από τα ταξιδιωτικά γραφεία κλειστή προσφορά που θα κατατεθεί στο Γραφείο του Διευθυντή του Γυμνασίου Αιγινίου κ. Χατζή Διονύσιο το αργότερο μέχρι την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 12:00.
Το σύνολο των μαθητών που θα συμμετάσχουν είναι σαράντα πέντε (45) και 4 συνοδοί καθηγητές. (ένας αρχηγός και τρεις συνοδοί).
Το αναλυτικό καθημερινό πρόγραμμα θα καθοριστεί σε συνεργασία με τους συνοδούς καθηγητές.
Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής επίσκεψης και την ασφάλεια των μαθητών της εκδρομής ζητείται η παροχή των παρακάτω υπηρεσιών:
1. Ξενοδοχείο 3 ή 4 αστέρων με πρωινό
2. Δωμάτια δίκλινα ή τρίκλινα για τους μαθητές και μονόκλινα για τους συνοδούς με πλήρη εξοπλισμό και θέρμανση ή κλιματισμό.
3. Λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
4. Ασφαλιστική κάλυψη μαθητών και καθηγητών.
Ο διαγωνισμός είναι μειοδοτικός αλλά και ποιοτικός.
Με την προσφορά θα συνυποβληθούν:
α. Άδεια λειτουργίας του ταξιδιωτικού γραφείου (ειδικό σήμα λειτουργίας του Ε.Ο.Τ.).
β. Ασφαλιστήριο ιατροφαρμακευτικής κάλυψης του γραφείου.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γυμνασίου Αιγινίου (gymaigin.pie.sch.gr ) και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας.
Οι προσφορές, η σύμβαση που θα υπογραφεί και ο αριθμός του ασφαλιστήριου συμβολαίου επαγγελματικής ευθύνης θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του σχολείου.