Γυμνάσιο Αιγινίου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

Το Δ.Σ του  Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Αιγινίου πραγματοποίησε κατά το σχολικό έτος 2012 -13 τις ακόλουθες εργασίες συντήρησης του σχολικού κτηρίου:

  1. Αγορά μικροφωνικής εγκατάστασης για τις εκδηλώσεις του σχολείου, από τον Λεοντίδη Πασχάλη. Διατέθηκε το ποσό των 750 Ευρώ
  2. Τοποθέτηση ηλεκτρικού θερμοσίφωνα στις τουαλέτες των μαθητών. Ο θερμοσίφωνας αγοράστηκε από τον Μούμο Νικόλαο και στοίχισε 65 Ευρώ.
  3. Βάψιμο εξωτερικών τοίχων της αυλής. Το έργο ανατέθηκε στον Αργυρόπουλο Εμμανουήλ έναντι αμοιβής 100 Ευρώ και υλοποιήθηκε κατά το μήνα Σεπτέμβριο.
  4. Αναβάθμιση ? συντήρηση των υπολογιστών του εργαστηρίου πληροφορικής, κατά το μήνα Σεπτέμβριο. Ο Σύλλογος διέθεσε το ποσό των 450 Ευρώ.
  5. Καθαρισμός της αυλής και στεγανοποίηση σκεπάστρων των  κλιμακοστασίων της αυλής. Το έργο ανατέθηκε στον Καραγιοβάνη Γεώργιο έναντι αμοιβής  350 Ευρώ και υλοποιήθηκε κατά το μήνα Νοέμβριο.
  6. Στεγανοποίηση των παραθύρων της βορινής πλευράς του σχολείου.  Το έργο ανατέθηκε στον Κουρέα Αντώνιο έναντι αμοιβής 250 Ευρώ (υλικά και εργασία) και υλοποιήθηκε κατά το μήνα Φεβρουάριο. Ο Σύλλογος ευχαριστεί το Δήμο Πύδνας – Κολινδρού για την παραχώρηση του ανυψωτικού μηχανήματος, που χρησιμοποιήθηκε.
  7. Τοποθετήθηκαν, κατά το μήνα Φεβρουάριο, 12 παγκάκια σε διάφορα σημεία της αυλής. Το έργο ανατέθηκε στους Σιανίδη Χρήστο και Μπαρδούκα Κωνσταντίνο  έναντι αμοιβής 300 Ευρώ. Ο Σύλλογος ευχαριστεί το Δήμο Πύδνας – Κολινδρού για την παραχώρηση των ξύλων.
  8. Για διάφορες μικρές εργασίες συντήρηση (κλειδαριές, τζάμια, βαψίματα κ.ά) διατέθηκαν περίπου 120 Ευρώ.

Σημείωση: για την χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου ο σύλλογος διέθεσε το ποσό των 200 Ευρώ.